Kenedi szelet
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 4 tojásból piskóta
a kakaós laphoz
- 30 dkg liszt
- 10 dkg zsír
- 3 dkg kakaó
- 1 csomag sütőpor
- 5 dkg porcukor
- 1 db tojás
- pici tej
a krémhez
- 5 dl tej
- 3 ek liszt
- 1 csomag vaniliás cukor
- 20 dkg margarin
- 30 dkg porcukor
Elkészítés
A kakaós laphoz valókat alaposan összegyúrjuk, 2 lapot nyújtunk belőle. Előmelegített sütőben sütjük. Közben az 5 dl tejből és a lisztből, vaníliáscukorból lágy krémet főzünk. A margarint és a porcukrot habosra keverjük. Ha a tejes krém kihűlt, hozzáadjuk. Megtőltjük a lapokat, a piskótalap kerüljön középre. A tetejét csokimázzal öntjük le.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.